Jaguar Herentals Peeters Motors

Jaguar Herentals Peeters Motors
 

JAGUAR FINANCIAL SERVICES

Ontdek onze ongeziene saloncondities op financieringen voor particulieren en bedrijven!

JAGUAR ELEKTRIFICATIE

Een elektrische Jaguar blijft nog steeds een Jaguar

JAGUAR E-PACE

Ontdek de Jaguar E-PACE, ook beschikbaar met PHEV-aandrijving met CO₂ vanaf 31 g/km.

JAGUAR F‑PACE

Ontdek de Jaguar F-PACE, ook beschikbaar met PHEV-aandrijving met CO₂ vanaf 37 g/km.

pinkstermaandag

Beste klant, Omwille van pinkstermaandag zullen wij op maandag 29/05 uitzonderlijk onze deuren sluiten. Wij verwelkomen u graag terug op dinsdag 30/05. Met vriendelijke groeten, Jaguar Peeters

Lees meer

5 JAAR GARANTIE

GENIET VANAF NU VAN EEN GARANTIE VAN 5 JAAR / 150.000 KM (EERST BEREIKTE LIMIET) OP ELKE NIEUWE JAGUAR. GEEN VERBORGEN KOSTEN. GEEN VRAAGTEKENS. GEEN VERRASSINGEN. ENKEL TOTALE GEMOEDSRUST.

MEER WETEN

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

U wil ons ontmoeten, hetzij online, hetzij in onze showroom? Alles kan! Vraag hier uw afspraak aan. We ontvangen u met open armen en maken daar graag tijd voor vrij.

VRAAG HIER UW AFSPRAAK

Nieuws

24/03/2023

Zomerbanden

Voorzie uw geliefde Jaguar tijdig van zomerbanden. Plan nu online uw afspraak in!

Lees meer
6/03/2023

Customer Excellence Award 2022

Met trots ontvingen wij de Customer Excellence Award 2022 voor beste klantentevredenheid!

Lees meer
1/01/2023

Een elektrische Jaguar is nog steeds een Jaguar

Ons assortiment volledig elektrische en hybride auto's is een uiting van de legendarische prestaties, intelligente technologieën en het prachtig vooruitstrevend design van Jaguar. Onze verkoopsadviseurs geven u in tijden van veranderende fiscaliteit graag professioneel advies.

Lees meer
14/07/2022

Jaguar What3Words Navigatie

Navigeer met uiterste nauwkeurigheid naar elk denkbaar punt overal op aarde in slechts 3 woorden. Jaguar is de eerste autoconstructeur die een uiterst betrouwbaar navigatiesysteem biedt - waarmee u zelfs de meest afgelegen locaties kunt bereiken - dankzij de innovatieve What3Words-technologie die in de auto's van ons merk wordt ingebouwd.

Lees meer
24/05/2022

JAGUAR TCS RACING DRIJFT SOFTWAREONTWIKKELING VOOR RACE EN WEG AAN

Jaguar TCS Racing onthult hoe zijn software-ingenieurs een programmering op maat creëren voor elke race in het Wereldkampioenschap ABB FIA Formule E. Met ‘driver-in-the-loop’-simulatoren kan de I-TYPE 5 van Jaguar race-per-race softwarewijzigingen ondergaan die veel verder gaan dan in vergelijkbare autosportcategorieën. https://bit.ly/3NsYOkQ

Lees meer
1/12/2020

Jaguar Approved: standaard met 2 jaar garantie

Gecertificeerde Jaguar directie- en tweedehandswagens met hoge kwaliteitsstandaarden, standaard met 2 jaar garantie en Jaguar Assistance. Jaguar rijplezier van de bovenste plank kan ook in een jonge, volledig geïnspecteerde en in onberispelijke staat gebrachte Jaguar.

Lees meer